Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012


 Αθήνα 9-11-2012


Δήλωση Μαρίας Τριανταφύλλου για Μνημόνιο 3


         Την Τετάρτη η μνημονιακή κυβέρνηση κατάφερε ασθμαίνοντας να ψηφιστεί στη Βουλή, μόλις με 153 βουλευτές υπέρ, το νέο πακέτο μέτρων γνωστό και ως 3ο μνημόνιο. 
         Τσαλαπατώντας κυριολεκτικά το Σύνταγμα της Ελλάδας αλλά και τις Δημοκρατικές διαδικασίες του Κοινοβουλίου η Κυβέρνηση προχωράει ακόμα περισσότερο στη διάλυση της χώρας, στην υποθήκευση και το ξεπούλημα της Ελλάδας στους τοκογλύφους της Τρόικας διαλύοντας κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας, στον εξανδραποδισμό του ελληνικού λαού.
Πρόκειται για μια κυβέρνηση που πλέον δεν έχει καμία σχέση ούτε με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, ούτε βέβαια, με τη λαϊκή βούληση, μια κυβέρνηση με κρυφή ατζέντα που μπορεί να κυβερνήσει μόνο με το ωμό ψέμα και τον εκβιασμό.
         Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ με όλες του τις δυνάμεις, το τελευταίο διάστημα, εντός και εκτός βουλής αγωνίστηκε για  την καταψήφιση των μέτρων αναδεικνύοντας  τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχουν για το λαό και τη χώρα μας.
Το ποτάμι του λαού που συνέρρευσε στην Πλατεία Συντάγματος το βράδυ της Τετάρτης είναι μόνο η αρχή που όμως έφερε σοβαρούς τριγμούς στο σάπιο πλέον οικοδόμημα της Τρόικας εσωτερικού. Η φωνή του Λαού ακούγεται πλέον δυνατά και τους προστάζει ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. Οι μέρες τους είναι μετρημένες!

Μαρία Τριανταφύλλου
Βουλευτής Αιτ/νίας
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ